Huishoudelijke mededelingen wedstrijd FC Volendam

Beste EVC-ers,

Aanstaande vrijdag gaan we naar FC Volendam! Maar eerst gaan we een patatje en knakworstjes eten bij EVC.

Het bestuur vond het aanbod dat we van de FC kregen zo leuk, dat we besloten hebben er een verenigingsuitje van te maken. Gelukkig vonden jullie dat ook allemaal, want de animo bleek erg groot. We gaan met een krappe 300 man richting het KRAS-stadion! Hier zijn we blij mee, maar het is wel een uitdaging! We hopen dus op jullie begrip als even moet wachten op je patat, of als een zitplaats niet beschikbaar is.

We hebben besloten om in een drietal etappes te gaan werken, volgens het volgende schema. Dit is dus de tijd waarop je in de kantine verwacht wordt.
• 17.30 uur: Mini’s, F-pupillen, Meiden E1
• 18.00 uur: E en D-Pupillen (muv ME1)
• 18.30 uur: Alle junioren (C, B, A) en iedereen die niet bij één van deze teams hoort.

De toegangskaarten worden in de kantine aan de contactpersoon verstrekt.

De wedstrijd begint om 20.00 uur. Het is dus raadzaam om rond 19.30 uur bij het stadion aan te komen. Het is de verantwoordelijkheid van de begeleiders om dit zelf te regelen.

Voor de teams die met de auto gaan; Probeer zoveel mogelijk te carpoolen. En als je met de fiets gaat: FC Volendam heeft sinds vorige week een fietsenstalling bij de St. Vincentiusschool. Deze ligt in de straat tussen de Julianaweg en het stadion. Vervolgens moet je de ingang rechts van je hebben (hoofdingang). We zitten in de vakken BE en BF (zie foto).
Volg de aanwijzingen op van de verkeersregelaars, dan komt het helemaal goed!

EVC betaalt zowel de patat als de entreebewijzen. Mocht je toch iets bij willen dragen; we zetten een “melkbus” in de kantine neer! KOM ZOVEEL MOGELIJK IN JE TRAININGSPAK!

Met dank aan onze leverancier Veldboer Eenhoorn, die ons de knakworsten heeft geschonken!

FC Volendam tribune

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …