Jordy Butter (EVC E1) … Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle!!!

Afgelopen donderdag trainde Jordy Butter voor het eerst weer mee bij de E-selectie na zijn armbreuk. Zes weken lang mocht Jordy niet trainen en voetballen. Zijn eerste training dus en die betekende direct dat hij eindelijk de grens van 100 activiteiten passeerde. Eindelijk … want toen hij zijn arm brak stond Jordy op 99 activiteiten …..

Het was het tweede seizoen dat hij De 100 haalde en dat houdt in dat Jordy is bevorderd tot Ridder in het Gilde van Snelle Jelle! GROTE klasse, Jordy! Twee seizoenen lang ben je elke keer weer actief aanwezig tijdens trainingen en wedstrijden: altijd met een enorme zin om te voetballen. Je bent een echte liefhebber! Een groot compliment voor jou en ga vooral zo door!!!

De versierselen die behoren bij het Ridderschap heb je inmiddels al opgespeld gekregen.

DSC_0332

Het betekent dat ook dit seizoen alle spelers De 100 hebben gehaald en zijn toegetreden tot Het Gilde of zijn bevorderd tot Ridder!

Een groot compliment is op zijn plaats voor de gehele E-selectie! Bij deze!

Deze geweldige opkomst betekent echter ook een grote waardering voor de gehele trainers- en begeleidingsstaf. Want als de spelers het niet naar hun zin zouden hebben tijdens de trainingen en wedstrijden dan zouden ze na verloop van tijd niet meer komen opdagen. Dát is echter in het geheel niet geval! Elke keer weer is de opkomst uitstekend: al 130 activiteiten lang en dat met zelfs nog een maand te gaan ……..!

Een groot compliment daarom voor de trainers Hans Karregat, Robert Heuser, Jim Krol, Dennis Molenaar, Mitchell Rossenaar, Huub van Maanen, Kyle Idsinga, de keeperstrainers Niek Foley, Marijn van Zanten, Epco Gedikink, Jasper Prumper en de begeleiders Jan Treuren en Robbin Brandt!

 

Het Gilde van Snelle Jelle kent nu 53 leden en 45 Ridders. Nummer 100 komt in zicht ……!

 

Jan van de Nes

Hoofdtrainer EVC E-pupillen

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …