Jong Holland-EVC.

Alsof EVC nog niet genoeg geteisterd wordt door blessures moest nu Bart na 5 minuten spelen geblesseerd naar de kant.  Bart die al geruime tijd op fanatieke wijze de al lang geblesseerde Dennis verving werd nu vervangen door Joshua, eerst op links en later op rechts in de verdediging. Een domper zou je denken, maar waar niemand op gerekend had, gebeurde dan toch in de 10de minuut. Een prima actie van Aaron, wiens voorzet bekwaam werd afgerond door Roy 0-1. Ongekende weelde sinds lange tijd. EVC verkeerde waarschijnlijk nog in een kleine feestroes want vanaf de aftrap maakte Jong Holland alweer gelijk 1-1. Het spel ging redelijk op en neer, met een iets dominanter Jong Holland. In de 31ste minuut werd een speler van JH op onreglementaire wijze afgestopt binnen de 16, penalty, 2-1.

Rust.

In de 53ste minuut werkte Roy de bal op ongelukkige wijze de bal, uit een corner, voor de voeten van een JH speler, het geen de 3-1 betekende. EVC probeerde wel en het was jammer dat wederom een goede actie van Aaron door Roy net aan de verkeerde kant van de paal belandde. Aaron, notabene nog B junior bleef een plaag voor de JH verdediging,  ontpopte zich tot man off de match aan EVC zijde. In de laatste 10 minuten kon JH door fouten in de EVC verdediging de stand nog uitbouwen naar een enigszins geflatteerde 5-1 eindstand. A.s. zaterdag geen voetbal en dan vol goede moed, op naar het uitermate spannende slot van de competitie.

Fijne Paasdagen allemaal.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …