Inleveren materiaal

Beste leiders en trainers van de jeugd,

Na de toernooien, selectiewedstrijden van afgelopen weken, zit voor de meeste elftallen het seizoen 2016-2017 er weer op. Een aantal teams hebben nog trainingen of oefenwedstrijden en soms zelfs nog een toernooi, maar dan is het toch echt de zomerstop in aankomst.

Net als elk jaar willen we weer alle uitgegeven spullen inzamelen, dat is dit jaar op zaterdagmorgen 24 juni van 09:00-11:00 en zondagmorgen 25 juni van 09:00 – 11:00 uur in de EVC kantine. Om voor ons wat tijd uit te sparen en de leiders en trainers alvast vooraf e.e.a. te laten inspecteren, hebben we weer de gebruikelijk  inleversheet bijgevoegd, die door jullie ingevuld dient te worden bij de overhandiging van de tas etc.

Tevens aan de trainers het verzoek om hun sleutels, hesjes (wel gewassen) en overige uitgereikte zaken op deze ochtend in te leveren. Voordat het nieuwe seizoen begint, zullen we zorgen dat de trainers de sleutels weer krijgen en we de benodigde materialen waar nodig zullen aanvullen of vervangen.

Willen de trainers / leiders die niet kunnen op 24 of 25 juni, dit bij mij kenbaar maken, of eventueel iemand anders inschakelen om de spullen te komen langsbrengen.

De Jeugdcommissie is ook aanwezig en beschikbaar voor een babbeltje over het afgelopen seizoen of aankomend seizoen – de koffie en wat lekkers staat klaar!

 

Alvast bedankt en tot volgend weekeind,

Groet,

Wilco van der Niet

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …