Kleuters sluiten eerste seizoenshelft af

kleutersDe eerste 10 trainingen van de ienimienies, oftwel onze EVC-kleuters zitten er al weer op! Een grote groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4-5 jaar heeft, onder leiding van Margreet, Ellen en Selma Evrengun, gewerkt aan hun balvaardigheid in de kunstgrashal van sportvereniging EVC.

De verschillende oefenvormen (waarbij de ouders vaak ook meedoen) onder strakke leiding van de trainers, maken het kleutervoetbal tot meer dan alleen bewegen. Daar zijn we als vereniging heel trots op, want het vormt de perfecte voorbereiding op instroom bij de Mini’s.

Om de ‘juffen’ te bedanken hadden de 18 kleuters een verrassing voor de trainers. Deze presentjes werden in de kantine, tijdens de koffie/thee en limonade uitgereikt. Het zijn medailles met het opschrift ‘Voor de allerbeste Trainer’. Ze krijgen uiteraard een ereplaats, thuis bij deze drie super trainsters.

Na de winsterstop start een nieuwe reeks van 10 trainingen en omdat een aantal kleuters doorschuiven naar de mini’s komen er weer wat plaatsen vrij. Wees er snel bij want vol…..is….vol.

 

 

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …