Kwadijk-EVC (beker)

Vanaf het begin werd het al duidelijk dat een oppermachtig EVC niets te vrezen had van onze streekgenoot. Na enkele net niet doelpogingen was het in de 21ste dan toch raak. Een goed opgezette 1-2 tussen Leon en Didier werd door laatst genoemde bekwaam afgerond, 0-1. Na 5 minuten werd ook de 0-2 aangetekend toen een goed ingeschoten vrije trap van Niek, welke ternauwernood nog door de keeper gekeerd kon worden, Leon een niet te missen kans gaf. Met de keeper van EVC, vaker dichterbij de middenlijn dan bij zijn eigen doellijn bleef het éénrichtingsverkeer.

In de 40ste minuut een vervelend incident. Roy raakte in een duel op het middenveld zodanig geblesseerd aan zijn knie dat transport per brancard noodzakelijk was. Hij is voor onderzoek naar de eerste hulp gebracht. Hoe zijn toestand is, weet ik op het moment van schrijven niet. Roy werd vervangen door Sebastiaan. In de 44ste minuut een goede inzet van Ruben waarbij de rebound netjes door Leon werd afgerond. Ruststand, 0-3.

Amper 5 minuten bezig betekende een voorzet van Dennis de valse hattrick voor Leon, 0-4. Even later werd Leon vervangen door de teruggekeerde Brendon en Niek werd vervangen door Huub.
Dat het zaak is om in dit soort wedstrijden geconcentreerd te blijven bleek in de 75ste minuut toen Kwadijk zomaar voor het doel van EVC verscheen. Misverstanden en misgrijpen van onze keeper Mark, betekende een doelpunt voor de gastheren, 1-4.

In de laatste 5 minuten tekende Brendon nog de 1-5 aan na goed voorbereidend werk van Huub en maakte Didier (wat een aanwinst) na een 1-2 met Brendon het halve dozijn vol.

A.s. Zaterdag spelen we de laatste poule wedstrijd uit tegen Sporting Martinus in Amstelveen. Ook zij hebben de eerste twee wedstrijden gewonnen, echter een beter doelsaldo. Conclusie, GEWOON WINNEN.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …