Monsterscore uit bij Spartaan in Amsterdam

Vandaag op naar Amsterdam West, de Spartaan op de Spartaan laan. Nostalgische klanken, zo was de wedstrijd ook?. Het team had er zin in, de parkeermeter voor de auto’s ook?. Weinig tijd voor taktiek uitleg, maar de meeste hadden door schoolkamp slaaptekort dat toch niet opgepikt?. Een korte peptalk en op naar het veld. Daar de opstelling onthuld,, yesss, Sven op doel?. De rest eerst op hun vaste plek en dat was een goede zet. Vrij snel waren we de aanvallende partij. Vanaf de flank rukte Famady na een paar minuten op, door naar de goal en een assist naar Max: 1-0 en uit het boekje ?? ( van Ronald?). Helaas werd het toen snel 1-1, wel leuk voor een neutrale trouwens niet aanwezige bezoeker. Gelukkig pakte wij het initiatief weer en snel werd het 2-1. Nu een voorzet van Max op Famady en raak. Hé hé, daar is ie dan, de goal van Famady. Eindelijk. ?. En zoals vaak, druk bij hem van de ketel en 3-1 Famady, joepie. Hij is los?. Nadat de scheidsrechter, die ook coach was, een goal van z’n team eerst annuleer, kregen zij toch de 3-2 erin. Oeps, wordt het weer zo spannend? Max dacht, mazzel, nee, en gaf een mooie assist op Tobias. Hij knalde hem droog met rechts erin, hoera?. Op het juiste moment, gat geslagen. Het werd voor rust nog 5-2 door Max. Achterin stonden Sem en Mike inmiddels beter en haalden, met hulp van Hani, veel ballen weg. Jens viel af en toe goed in. Het was rust, de scheidsrechter gaf 6-3 aan ?. Ok. Hoe verder. Ouders Johan en Sierk waren inmiddels vanaf de tribune naar de coachruimte gekropen en hielpen goed mee spelers wakker en op juiste plek te houden. Sven had in de 2e helft een paar mooie reddingen. We liepen uit naar 8-4, 10-5 en 15-7. Hani had een geweldige omhaal vanaf de middenstip raak. Gelukkig waren er geen Ajax scouts aanwezig anders hadden ze ‘m meegenomen. In de aanval slalomde Max, Famady en Pieter met hulp van Amin vaak doorde verdediging. Uiteindelijk scoorde Pieter heerlijk vanaf de achterlijn knap, had Famady een hattrick, Max 5 goals en Amin 4. Sem blonk uit met stoppen van ballen vandaag. Toppie. Sven ging de laatste minuten bij corners mee naar voren, helaas geen goal. Al met al een wedstrijdje zeg. De scheidsrechter had als einduitslag 13-8. Tsja, Max en Amin op papier een goal kwijt. Maar niet in de hoofden van de aanwezige ouders annex steun. Toppie. Sem dank voor je aanvoerderschap, je speelde ook zo?. En voor schone was en traktatie na afloop. Amin, sterkte met de vieze was. Het was een mooie wedstrijd, zat verbeterpunten maar kom op :13-8 gewonnen ?. Op naar de volgende wedstrijd. Fijn weekend, groet ?‍♂, Ronald ⚽