Nieuwe bordsponsor De Stadskrant

Op 14 mei jongstleden is het contract van onze nieuwe bordsponsor “De Stadskrant” ondertekend. Dit welbekende bedrijf is gevestigd in Edam en bestaat deze maand al 26 jaar.
Naast de uitgave “De Stadskrant” die tweewekelijks bij iedereen op de mat valt, omvat het bedrijf ook een uitgeverij. De ambities van het bedrijf zijn om in de nabije toekomst een nieuwswaardige krant te maken voor de gehele gemeente.

Momenteel zijn er 7 freelancers actief in het bedrijf. “De Stadskrant” heeft een sportpagina die EVC nauwlettend volgt. Regelmatig verschijnen er artikelen over onze wedstrijden van de hand van starreporters Teun Beets en Harry Schuitemaker. Daarnaast kan EVC altijd een beroep doen op ruimte in de krant als wij zelf een oproep hebben.
Verder voelt uitgever Luc van den Berg zich ook persoonlijk verbonden met EVC. Hij is jarenlang actief geweest als voetballen en heeft zelfs nog een vriendenelftal opgericht vanuit de Nohol.

Wij wensen Luc en de Stadskrant veel succes met de toekomstplannen. En wilt u de Stadskrant bereiken, dan kan dat op de volgende manieren:
Telefoonnummer: 0299-315370
E-mail: stadskrant@wxs.nl
Website: www.stadskrant.nl

 

Foto Stadskrant

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …