Leiders opgelet: voorjaarsvakantie en voetballen.

Binnenkort is het voor de scholen alweer voorjaarsvakantie. Ieder seizoen geeft dat bij de jeugd problemen om teams compleet te maken i.v.m. de wintersport. De voorjaarsvakantie is dit jaar van maandag 23 februari t/m vrijdag 27 februari, maar dat kan natuurlijk problemen geven op zaterdag 21 februari en zaterdag 28 februari. Zaterdag 21 februari is een beperkt programma dat al op de site staat en zaterdag 28 februari is de hele jeugd vrij.

Ieder team mag t/m 28 februari nog 1 snipperdag opnemen, daarna vervalt deze regeling. Informeer dus tijdig bij de spelers wie er in de voorjaarsvakantie niet is en vraag indien nodig een snipperdag aan. Een snipperdag voor zaterdag 21 februari dient uiterlijk maandag 16 februari bij mij via de mail binnen te zijn.

Er is echter nog een maar. De Trimaran in Edam heeft als enige school twee weken voorjaarsvakantie, van maandag 23 februari t/m vrijdag 6 maart. Er zijn nu al volop geluiden van gezinnen die gebruik gaan maken van deze extra week en juist dan hun wintersport hebben gepland. Helaas kan de KNVB hier geen rekening mee houden. Zaterdag 7 maart moeten alle teams voetballen en een snipperdag aanvragen is niet meer mogelijk. Informeer tijdig bij de spelers wie er die zaterdag niet is en laat het mij even weten als voetballen die dag echt niet lukt.

Erwin Rossenaar
wedstrijdsecretaris
wedstrijdsecretaris.evc.edam@gmail.com

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …