Nieuwe jeugd-scheidsrechterscoördinator Shane Tol

 

Hallo,

Ik ben Shane Tol, 19 jaar en ik fluit momenteel al ruim een jaar bij EVC als verenigingsscheidsrechter. Nadat Edwin Schans besloten heeft te stoppen als scheidsrechterscoördinator voor de Jeugd, werd mij gevraagd het stokje over te nemen. Dus vanaf dit moment ben ik verantwoordelijk voor het aanstellen van de scheidsrechters voor jeugdwedstrijden.
Voor vragen en eventuele opmerkingen kun je mij bereiken via mijn mail (shane-tol@live.nl) of via mijn mobiele nummer (06-53981320).

Shane, namens het bestuur hartelijk bedankt voor je inzet. Fijn dat je deze klus op je wilt nemen! En onze dank gaat ook uit naar Edwin Schans, die 4 jaar onze jeugdscheidsrechters-coördinatie heeft verzorgd.

 

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …