Op de stip: Bert Schuitemaker

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilliger Bert Schuitemaker. Bert zit in de sponsorcommissie, doet inkoop en voorraadbeheer, werkt mee met de Grijze Ploeg, regelt de kledinginkoop en dan vergeten we vast nog wat kleinere taken!

  1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben Bert Schuitemaker en ben op de leeftijd dat ik niet meer hoef te werken. Ik houd erg van voetbal en ook van andere sporten. Golfen doe ik 3 à 4 keer in de week en daarnaast ben ik veel voor EVC
  1. Wat doe je bij EVC? Ik zit al heel lang in de sponsorcommissie en koop de kleding in bij EVC. Daarnaast beheer ik met Hans Snoek samen de kantine wat betreft in-en verkoop. Dat gaat heel goed en dan beleef je er ook plezier aan.
  1. Hoe ben je bij EVC gekomen? Ik ben op mijn 7e lid geworden en altijd gebleven. Lange tijd heb ik in zowel de Zaterdag 1 als de Zondag 1 gespeeld.
  1. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen? Ik doe vrij veel taken bij EVC en vind het leuk om te doen.
  1. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC? Wij zijn een gezonde vereniging en daar ben ik best trots op als ik zie hoeveel verenigingen het financieel moeilijk hebben.
  1. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is? Zoals ik al memoreerde zijn wij een gezonde vereniging. Om dat zo te houden zijn sponsorinkomsten van essentieel belang. Ik vind dat de sponsorinkomsten teveel afhankelijk zijn van de commissieleden. Een reclamebord kost maar 275 ,- euro per jaar, daarmee zijn wij de goedkoopste van heel Noord-Holland. Ik doe daarom een beroep op elk lid om eens om zich heen te kijken of er een bedrijf is dat bij ons een sponsorbord wil hebben. Voor de voorwaarden en afhandeling kunnen zij mij altijd bellen: 06-45243216. Er hangen al veel borden maar het zou leuk zijn als het hele veld vol hangt en het is heel goed voor de club. Ik hoop op veel belletjes.
  1. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”? Ik zou het leuk vinden als Wilco van der Niet de volgende zou zijn voor “op de stip”.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …