Nieuws van de Grote Club Actie

De Grote Club Actie 2016 is bijna afgerond. Onze jeugdleden hebben ook dit jaar weer hun stinkende best gedaan om zoveel mogelijk Grote Club Actie loten te verkopen. Er zijn zo’n 2600 loten verkocht. Een mooi resultaat! Elk extra lot wat wordt verkocht komt grotendeels ten goede aan onze club EVC. Op deze manier helpen we allemaal mee om EVC een nog betere en professionelere club te maken!
Dit jaar was er ook een teamprijs te winnen. De jongens onder de 9 jaar 1, hebben deze prijs gewonnen door 205 loten met het gehele team te verkopen. Super goed gedaan mannen! Ze hebben bij Bowling de Zedde in Volendam, een uur bowlen en daarna patatjes eten gewonnen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Bowling de Zedde.

Grote Clubactie (GCA) 2016 is een groot succes mede dankzij de sponsors.Elk jaar aan het begin van het seizoen komen de bestuursleden van de GCA bijeen. Met veel enthousiasme wordt er nagedacht over leuke acties om de verkoop te stimuleren. De inzet van de trainingspakken is altijd een enorm succes om de verkoop een boost te geven en EVC is dan ook al meerdere malen uitgeroepen tot best verkopende club van de regio. De trainingspakken worden echter niet alleen bekostigd uit de verkoop van de loten maar ook mogelijk gemaakt door (trouwe) sponsors die met hun naam op de ruggen van de pakken staan.
Via deze weg willen wij onze sponsors bedanken. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat de jeugd van EVC er representatief bij loopt tijdens trainingen en wedstrijden.
Dank voor jullie support: Theo Tol Intersport, Spot ICT Oplossingen, Tol Vork Groeneveld, Keizer Strafrecht advocaten en P. van Wees Transport

gca-1

gca-2

Verder hebben Fabienne Boes, Ben Vennema en Noah Tol o.a.meer dan 30 loten verkocht. Super bedankt jongens en meisjes! Door middel van loting hebben ook zij een extra prijs ontvangen.
gca-3

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …