Nieuws van het scheidsrechtersfront

Onlangs hebben 4 jeugdscheidsrechters de cursus Verenigingsscheidsrechter met goed gevolg afgerond.

Shane Tol, Guido de Vries, Hamza el Ouahi en Björn Alberts zijn op 16 januari gestart met deze cursus. Op 10 april hebben zij hun diploma in ontvangst mogen nemen. De spelregeltoets is door hen allemaal ruim gehaald.

Zij hebben 4x een bijeenkomst bezocht die georganiseerd is door de KNVB. De theorie werd gegeven in het verenigingsgebouw van scheidsrechtersvereniging Zaanstreek, het praktijkgedeelte vond plaats bij ZCFC. Daarnaast hebben zij een minimaal 4 wedstrijden thuis gefloten onder begeleiding van een bevoegd scheidsrechter, die ze beoordeeld heeft en verbeterpunten heeft meegegeven. Veel dank aan deze begeleiders; Edwin Schans, Jan van Zaanen, Dirk Coppens, Ton Veldkamp en André Pijlman.

Deze vier scheidsrechters mogen nu op groot veld fluiten. Dat betekent ook dat EVC behoefte heeft aan nieuwe scheidsrechters die op klein veld de jeugdwedstrijden willen gaan begeleiden. Meld je vooral bij mij aan; eppie.manja@quicknet.nl of 06-53942348.

Shane, Guido, Hamza en Björn, gefeliciteerd met jullie diploma. Dat jullie maar veel sportieve wedstrijden mogen begeleiden voor onze club!

Edwin Schans

 

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …