Op de Stip; Gerard Meekel, jeugdtrainer

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilliger Gerard Meekel; trainer van een aantal jeugdteams!

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben Gerard Meekel en ik ben gepensioneerd. Ik geef trainen bij EVC.

2. Wat doe je bij EVC? Ik train de mini’s, de JO8-2, de JO11-5 en sinds kort op maandagavond de JO15-2.

3. Hoe ben je bij EVC gekomen? Van 1962 tot 1998 heb ik bij EVC gevoetbald en in die tijd ben ik ook jeugdleider geweest. Na 10 jaar kwam mijn kleinzoon mij halen, omdat ze geen trainer hadden. En tot heden geef ik nu weer trainen.

4. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen? De blijheid van de kinderen en de hernieuwde kennismaking met de ouders houdt mij jong.

5. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC? De mensen die het terrein, de kleedkamers en de kantine schoon houden. Altijd zijn de velden in zeer goede staat. Daarnaast het onvolledige bestuur dat zich volledig inzet.

6. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is? Ik zou graag beter contact zien tussen de jeugd en senioren in verband met materialen. Ook zou ik graag een duidelijk contactpersoon zien die contact houdt en weet hoe, waar en wat alles is.

7. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”? Ibrahim Rezzak, de vader van Dikra en Amal, hij traint een meidenteam, de MO11.

17-gerard-meekel-foto

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …