EVC-HBOK.

Vandaag de laatste competitiewedstrijd voor beide teams waarbij het seizoen voor HBOK echt ten einde is en voor EVC de nacompetitie  voor de deur staat. Onze jongens hadden kennelijk zoiets van oké, we klappen er meteen maar op. Na 52 seconden een voorzet van rechts welke door Jeffrey prima werd ingekopt, 1-0. Vier minuten later een vrije trap, vanaf links, werd door Jeffrey in het doelgebied gelegd, de keeper van HBOK ging in de fout en of het nu Johan was of Leon, de 2-0 was een feit. Ondanks het feit dat de belangen minimaal waren bleef het een aantrekkelijk schouwspel, soms mooie dingen en dan weer wat minder. Beide ploegen maakten zich hier schuldig aan. Op slag van rust een geweldige actie van Jeffrey, nu weer eens uitgeweken naar rechts, een mooie stift, doelman kansloos maar helaas belandde de bal op de lat. Met een tevreden gevoel ging de rust in met een 2-0 voorsprong. In de tweede helft een feller HBOK, met als resultaat na 25 minuten een 2-2 stand op het bord. Beide ploegen lieten zien geen genoegen te nemen met een gelijkspel maar het was met name aan Barry te danken dat HBOK niet tot scoren kwam. Over en weer deden zich kansen voor maar het afronden zat er niet in. Iedereen verzoende zich met een gelijkspel behalve Jeffrey. In blessuretijd trok hij vanaf links naar binnen en met prachtig schot maakte hij de 3-2.. De prima leidende scheidsrechter vond het ook welletjes en liet niet meer aftrappen. Voor EVC een mentale opsteker richting de eerste wedstrijd in de nacompetitie. A.s. zaterdag gaat EVC de strijd aan met Arsenal, (voor de duidelijkheid, in Amsterdam) Jongens, vandaag laten zien dat doorgaan loont. Supporters, tot zaterdag.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …