ZOB-EVC.

Een strak blauwe lucht en twee ploegen met veel belangen. ZOB wil de aansluiting met de top behouden en EVC dat na twee nederlagen op rij, weg wil uit de gevarenzone.

Dat beloofde wat en na een voorzichtig begin kreeg EVC wat kleine kansjes en greep onze verdediging goed in na een mooie aanval van ZOB.

En dan de bekende vlam in de pan. Shevan werd op een smerige manier uit de wedstrijd geschopt en kon richting eerste hulp. Peter-Jan Roskam, ja, u leest het goed, verving hem op de manier zoals we gewend zijn van hem. Nu maar hopen dat hij de animo weer terug krijgt om op het hoogste niveau te voetballen.

Het leed was nog niet geleden. Dennis blesseerde zich bij een duel en kon ook niet meer verder.

Vervanger good old Ard Oudejans liet zien dat hij nog zonder problemen mee kan komen.

Na deze tegenslagen moest EVC zich even herpakken, wat resulteerde in  enkele mogelijkheden voor ZOB om op voorsprong te komen. Goed ingrijpen van de verdediging en een paar geweldige reddingen van Roy voorkwamen dit. Of het nou irritatie was van ZOB of iets anders maar in de 28ste minuut werd Ruud op een manier aangepakt waar de honden geen brood van lusten.

Resultaat, speler van ZOB rood en EVC was door zijn wissels heen. Zijn vervanger Björn weerde zich goed en er kwam een licht veldoverwicht wat o.a. een goede poging van Jeffrey opleverde.

Even later veerde alles wat EVC is op, een prima voorzet van Thom werd door Björn feilloos ingekopt.

Ruststand 0-1.

Na de rust een ontketend ZOB wat tevens ruimte gaf voor EVC om tot tweemaal toe de stand uit te bouwen naar 0-3, onzorgvuldigheid en een prima redding van de ZOB doelman voorkwamen dit.

De inzet van EVC en enkele sublieme reddingen van Roy weerhield ZOB ervan de gelijkmaker op het bord te krijgen. Dan de 67ste minuut, een schitterend genomen vrije trap betekende dan toch de, terechte, 1-1.

ZOB bleef komen en ging vol voor de winst, maar de goed leidende scheidsrechter blies terecht diverse aanvallen af.

In de 85ste minuut nog een goede actie van Jeffrey welke helaas geen goal opleverde.

Eindstand 1-1.

EVC, ondanks alle tegenvallers, een prima prestatie.

A.s. zaterdag OSV thuis en bij winst passeren wij deze ploeg. Met de inzet van vandaag moet dat mogelijk zijn.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …