OSV uit, de wind zat tegen, de rest ook.

Na een week van goede training gingen we op naar OSV, Amsterdam ?. Wel met gelukkig toch de vermoeide Piet, Sem zere voeten en zonder Amin en Thomas?. De mannen ⛹?‍hadden er zin in en er werd strijd geleverd. Positie nemen was weer wennen, maar het voetballen ging met passie. Lang hielden we stand maar langzaam kwamen tegengoals. Sven, weer terug, keepte goed, en Mike ervoor buffelde raak. Af en toe was er gedoe met de tegenstander, de scheidsrechter kon dit niet optimaal behandelen? Jammer want ervoor ging het juist leuk allemaal ⛱. Toch waren we niet slechter, alleen brutaliteit, geloof en blijven overspelen vooral voorin moet beter. Zodra dit geschiedde kwamen er kansen. Piet, Max, Famady en Tobias schoten ? maar tevergeefs. Hani en Sem streden ook moedig. Met de time out en rust ? werd wel goed naar de coach geluisterd, toppie. Met de wind ? mee in de 2e helft scoorde Famady toch een tegengoal, joepie. Thijl ging meer naar achter en Mike soms naar midden. Helaas was er door korte lontjes en bommetjes ?in het veld ook commotie aan de zijlijn. Achteraf gezegd ?, allemaal leermomenten. Met een ontevreden gevoel verloren we met 9-1 uiteindelijk. Maar er had meer ingezeten, en keeper Sven kopte voor tijd bijna raak?. Dat waren leuke dingen. Gelukkig heeft toch iedereen de tegenstander een hand ? gegeven. De penalty’s vergeten we maar even??? . Blik was ik met de steun van Johan en Valeer. Maar ook Judith, Sylvia en Annemieke dank. Dit keer was dat even nodig ??. Alle jongens hebben uiteindelijk het veld goed verlaten. We zijn aan het bouwen en het komt goed. Thomas dank voor de schone was en traktatie , Famady heeft de vieze mee ?. Allemaal goed weekend, en zeg als ik iets vergeten ben ?. Groet Ronald ⚽.