Prinsenbar familie en vriendentoernooi

Beste EVC’ers,

eindelijk een bericht van het Prinsenbar familie en vriendentoernooi. Dit heeft te maken met dat ik het toernooi naar de zaterdag wou halen. Helaas is dit wederom niet gelukt. Het toernooi wordt gehouden op zondag 5 juni om 10:00.

De regels blijven het zelfde als de afgelopen jaren. De afgelopen jaren werd er toch steeds meer gesjoemeld met de teams en dat heeft het wedstrijdelement minder leuk gemaakt. Dat gesjoemel halen we er dit jaar uit. Je team bestaat uit EVC’ers en Oud EVC’ers en familieleden. Het is niet de bedoeling dat je met heel RKAV 1 of heel Spakenburg aankomt. Ik heb het afgelopen jaar nagedacht om te stoppen, omdat het wedstrijdelement weer belangrijker leek dat het plezier element. Ondanks alle strijd is de afgelopen jaren de 3e helft wel leuk geweest. Laten we ons daar weer meer op concentreren.

In de afgelopen jaren heb ik van een aantal mensen veel hulp gehad en hier ben ik zeer dankbaar voor. Toch heb ik me af en toe in de steek gelaten gevoeld. Zo waren er teams die hun geleende bal niet kwamen terug brengen, in de sloot lieten liggen, was er gezeur tegen de scheids, melden 2 teams zich af op zaterdag, stopte een team halverwege met spelen of waren er andere kleine dingen. Dit soort kleine dingen zijn niet leuk. Als iedereen gewoon normaal doet, blijft het toernooi leuk.

Nu lijkt het misschien of ik veel zeur, maar ik heb zeker overwogen om te stoppen. Laten we er met zijn allen een uitstekend jaar van maken. Ik verwacht gewoon normale dingen van iedereen. Ik wil de geleende ballen (met borg) gewoon terug, ik wil dat de teams normaal zijn (en niet tijdens het toernooi wisselen) en ik wil dat iedereen normaal doet tegen de scheidsrechters en vrijwilliger (er zijn er al zo weinig!).

Het kost €15 euro per team en de borg van een bal is €10,-. De meeste teams moeten 2x een wedstrijd verzorgen met fluiten. Het inschrijfformulier stuur ik naar de contactpersonen van vorig jaar. Als er een nieuw team is, kan die mij een mail sturen en dan stuur ik het inschrijfformulier zo op.

Je mag je inschrijven voor de 4 verschillende niveaus, verdeeld over A, B, C en D. Hierin is A de top en D het ultieme familievoetbal waar zelfs de kleintjes mee kunnen doen. Al wil je het toernooi winnen moet je je echt aanmelden voor poule A. De poule A en B heb ik bewust uit elkaar gehaald omdat het verschil bij sommige van die teams toch wat groot worden. Zo zijn er nu 4 verschillende niveaus en speelt ieder op z’n eigen niveau!

Ondanks de misschien negatieve toon, heb ik er wel weer erg veel zin in! Ik hoop iedereen met mij. De afgelopen jaren hebben we over de 20 teams gehad. Dat is dit jaar wederom het doel!

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …