Rad van Fortuin bij EVC

Vanaf zaterdag 23 september wordt het Rad van Fortuin opnieuw geïntroduceerd bij EVC!

Wat is het idee?

In de kantine komt een Rad van Fortuin te staan met daarop de nummers 1 tot en met 100. Voor € 3,= per thuiswedstrijd van EVC1 kan bij Sjaak Kras of Selma Evrengun een nummer worden gekocht. Maar goedkoper en makkelijker is het, als je direct jouw eigen nummer koopt voor het gehele seizoen, dus voor alle 13 thuiswedstrijden. Je betaalt in dat geval slechts € 30,= in plaats van € 39,=!

Ongeveer een half uur na afloop van de wedstrijd draait “The man of the match” 1x aan het rad. De eigenaar van het winnende nummer ontvangt 1/3e van de prijzenpot van die dag. Het bedrag is dus afhankelijk van het aantal verkochte nummers en zal maximaal €. 100,- bedragen. Voor de resterende 2/3e van de dagopbrengst wordt een verdeelsleutel gehanteerd:

 

Bij winst van EVC1
– 75% voor de selectie
– 25% voor de vereniging

Bij gelijkspel van EVC1
– 50% voor de selectie
– 50% voor de vereniging

Bij verlies van EVC1
– 25% voor de selectie
– 75% voor de vereniging

 

Het geld voor de selectie zal worden beheerd door de penningmeester en kan door de selectie via de trainer/leider besteed worden naar eigen wens, zolang het maar ten goede komt aan de selectie.
Wij hopen hen hiermee de mogelijkheid te geven om eens iets extra’s te doen maar bovenal hopen we dat deze actie de sfeer en gezelligheid in de kantine zal bevorderen.

Zin om mee te doen?? Meld je zo snel mogelijk aan bij Sjaak Kras of Selma Evrengun en koop een lot!

 

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …