Reiger Boys – EVC

Na een voor iedereen hectische week leek het erop dat onze jongens alle sores van zich af wilden spelen. Al na één minuut werd een combinatie tussen Leon en Ruben tot corner gewerkt. Uit deze corner wist Leon de 0-1 op zijn naam te zetten. Een kwartier lang was het alleen maar EVC wat de klok sloeg en was het wachten op meerdere doelpunten. Kans op kans deed zich voor maar EVC wist de voorsprong niet uit te bouwen en lekker de rust in te gaan met een 3 á 4-0 voorsprong. In de 15de minuut leverde een spaarzame aanval van Reiger Boys de 1-1 op waar een resoluut voor buitenspel vlaggende Jan geen gehoor kreeg bij de scheidsrechter. EVC bleef druk zetten wat in de 20ste minuut een strafschop opleverde welke door Didier onberispelijk werd ingeschoten, 1-2. Sam stichtte op rechts regelmatig gevaar met zijn snelheid maar doelpunten leverde het niet op. Tot in de 34ste minuut Didier de bal voortrok vanaf de achterlijn en Ruud met behulp van een tegenstander de 1-3 op het bord zette. Komt het toch allemaal nog goed dacht iedereen. Vlak voor rust werd het vlagsignaal van Jan wederom genegeerd en kon Reiger Boys de stand terugbrengen naar 2-3.

In de tweede helft eenzelfde beeld, EVC beter en Reiger Boys gelukkiger. Zo werd het in de 48ste minuut 3-3 door een van richting veranderd schot. EVC bleef de meest aanvallende ploeg maar Reiger Boys werd middels de counter steeds gevaarlijker. Gejuich bij EVC toen in de 61ste minuut een corner prima ingekopt werd, 3-4 dacht iedereen, behalve de scheidsrechter die een overtreding van Edammer zijde had gezien en de goal afkeurde. Met wissels van Bilal voor Sam en Shevan voor Dennis werd geprobeerd alsnog de 3 punten mee naar huis te nemen. Maar een goed en razendsnel uitgevoerde counter betekende 4-3 voor de gastheren. Wat er ook geprobeerd werd, het mocht gewoon niet deze wedstrijd.

A.s. zaterdag thuis tegen PSZ, aanvang 14.30 uur.

Misschien dat de Sint een zakje geluk achterlaat in de schoen van Tom Brouwers, de trainer die ons door deze moeilijke periode moet slepen.

Tom en alle spelers, veel succes.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …