Teamindelingen seizoen 2015/2016 bekend!

Beste ouders/verzorgers van de EVC Jeugdleden,

Afgelopen periode zijn er in de verschillende categorieën oefenwedstrijden en trainingen georganiseerd. De (hoofd)trainers en technische coördinatoren hebben meerdere keren overleg gehad om tot de nieuwe indelingen van de elftallen en klassen voor het seizoen 2015-2016 te komen. De jeugd is dus door meerdere mensen onafhankelijk beoordeeld en vervolgens ingedeeld. In sommige elftallen en selecties zijn nog meerdere trainingen ingepland en in sommige gevallen zal de definitieve verdeling van de selectie-elftallen pas in het begin van het seizoen gemaakt worden. Omdat we eerst de leden wilden indelen, zijn nog niet alle trainers en leiders benaderd om in het nieuwe seizoen wederom de teams te begeleiden bij de trainingen en de wedstrijden. De aankomende dagen zullen wij daar mee van start gaan en dan wordt er ook gewerkt aan een definitieve indeling van de trainingsdagen en trainingstijdstippen voor het volgend seizoen. Hierbij alvast de voorlopige trainingstijden en trainingsdagen, inclusief veldindeling.

Mocht u nog niet actief zijn, maar u wilt dolgraag een steentje bijdragen als vrijwilliger bij de club van uw kind of kleinkind, laat het ons dan weten. Zoals u wellicht begrijpt zijn er talloze functies (trainers, leiders, assistenten, kantinemedewerkers, grensrechters, scheidsrechters etc. etc.) die als vrijwilliger ingevuld dienen te worden, waarbij alle (!) hulp welkom is.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie toe en tot ziens in het nieuwe voetbalseizoen.

Hierbij de indeling van de F- en E-pupillen, D-, C-, B- en A-junioren voor het seizoen 2015-2016. Open de file door op een van onderstaande links te klikken.

Met sportieve groeten,

Jan Treuren (treuren.jan@gmail.com) namens EVC Jeugdbestuur / Technische Coördinatoren / Hoofdtrainers

 

voorlopig trainingsschema 2015-2016

2015-2016 F-pupillen

2015-2016 E-pupillen

2015-2016 D-junioren

2015-2016 C-junioren

2015-2016 B-junioren

2015-2016 A-junioren

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …