Rob Schut toernooi: programma

Ook dit jaar organiseren we opnieuw een weergaloos toernooi en mogen een flink aantal teams gebruik maken van ons schitterende kunstgrasveld.
De jeugdtoernooicommissie is alweer enige maanden bezig om het toernooi te organiseren en met het benaderen van verenigingen, sponsor en vrijwilligers.
Dit jaar is de organisatie van het toernooi versterkt met Monica Schut, een welkome aanvulling.
Inmiddels als vanouds spelen we het toernooi verspreid over twee dagen.

Op zaterdag 16 mei spelen de MA, B, (M)C Junioren en de E pupillen.
Zondag 17 mei spelen 1 poule C en alle (M)D junioren, alle F pupillen en 1 poule E pupillen.
Er wordt beide dagen een loterij georganiseerd, waarin mooie prijzen te winnen zijn. Ook onze clubmascotte Torro zal zijn opwachting maken.

De inschrijvingen kwamen dit jaar wat later op gang. Veel andere verenigingen bleken gelijktijdig een toernooi te organiseren, zodat clubs afwachten waar ze terecht kunnen. Vrij laat bleek dat het weekend waar we het toernooi in gepland hadden, door de KNVB vol gepland werd met competitiewedstrijden. Het was geen optie om uit te wijken naar een ander weekend, onder andere door de vergunningen die al aangevraagd waren en andere organisatorische zaken.
Gelukkig zijn heel veel verenigingen heel behulpzaam geweest. Zij hebben wedstrijden verzet, gingen akkoord met een andere speeldag of hielpen op andere manieren. Dit maakt dat het
toernooi gewoon doorgang kan vinden, zij het met iets gewijzigde tijden. EVC is iedereen dankbaar voor deze medewerking!

Opnieuw nemen meer dan 100 teams van meer dan 25 verschillende verenigingen deel aan dit toernooi. We gaan er weer een mooi, sportief weekend van maken.
Hiervoor krijgen wij de hulp van vele vrijwilligers, meestal leden of ouders van leden van EVC.

Onze dank gaat uit naar de ondernemers uit Edam en omstreken voor hun steun. Via de video-presentatie en de advertenties in dit programmablad kunt u kennis maken met deze bedrijven.
EVC wenst alle spelers en speelsters, (bege)leiders, vrijwilligers en toeschouwers een sportief en gezellig toernooiweekend toe.
De EVC jeugd-toernooicommissie

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …