Ruime bekerwinst tegen Spartanen thuis

??hoera, de 1e thuiswedstrijd vandaag, tegen de Spartanen uit Wognum. Iedereen zwom naar het kunstgrasveld! Zoveel regen vanacht en nu??? maar gelukkig ging het door! En hoe??‍♂? Vandaag ging het heeeel goed. Al binnen een minuut scoorde Ammin 1-0 ( met z’n nieuwe kicks?). Daarna was 2x Mahmoud trefzeker. Wat waren de mannen vrolijk op het veld. Thijl, z’n eerste keer dit seizoen, speelde zichzelf in de aanval. Helaas voorlangs, jammer. We juichte al. Yannick scoorde 4-0. Sven had een bal de 1e helft op goal, maar moest wakker blijven?. Mika en Tobias liepen viel en Pieter kaatste voorin veel. Op de valreep scoorde Madhmoud 5-0. Een hattrick! Tegelijk baalde andere want 3 andere stonden lang voor de goal. Een leermoment dat we in de rust bespraken. Blijf veel overspelen. Zo gingen we van start. Mike mocht ook meer naar voren, of Thijl. Maar dan wel andere naar achteren. Nadat het 6-0 via Yannick werd en 7-0 door Ammin zagen we de mooiste actie: een een twee tussen Pieter en Ammin. Weergaloos, heel goed overgespeeld. Ondertussen gunde veel spelers Tobias een goal. Achterin lukte hem veel te onderscheppen maar de 2 kansen nabij de goal kon hij niet verzilveren. Mika scoorde z’n 1e goal, hoera! En na een corner van Mahmoud maakte de keeper een eigen goal: 9-0 eindstand. Mike en Thijl waren ook een paar keer voor. Yannick klom dan in de verdediging. Ook Ammin en Pieter hielpen waar nodig goed. En Sven, weinig te doen, zette achterin waar nodig de mannen op de goede plek. En met penalty’s hield hij er 3. Thijl, Yannick, Ammin, Mahmoud en Mika scoorde hun penalty. Pieter trapte heel mooi maar naast en Mike wilde de keeper raken. Dat lukte, geen goal ??. Tevreden ging iedereen naar de kleedkamer. Iedereen met z’n babbel en beleving maar blij en positief. Super gedaan! Alle ouders waren ook blij. Met een heerlijke traktatie van Judith, dank, werd de wedstrijd nog even nagespeeld in de kleedkamer en douche. Goran nam de vuile was mee. Top. Volgende week is Suzanne aan de beurt. Fijn weekend allemaal, het was top vandaag? gr Ronald ⚽