EVC JO9-1 onderuit tegen SDOB JO9-1

SDOB JO9-1 – EVC JO9-1 9-2 (5-2) 23 september 2017

Op een mooie herfstochtend gingen we richting Broek In Waterland om de 1e competitiewedstrijd te spelen tegen SDOB. We waren compleet en begonnen met goede moed aan de match. Net als woensdag was de tegenstander een maatje te groot. Ze speelde de bal beter naar elkaar toe en verdedigde ook feller. Doelman Steven was niet helemaal fit , maar keepte een goede partij. SDOB scoorde vrij vlot de 1-0 en 2-0. Maar EVC kreeg ook enkele kansen en het was Tygo die de bal keihard inschoot na een goed terug gelegde bal van Yannick. SDOB was niet onder de indruk en scoorde vrijwel direct weer de 3-1 en 4-1. Uit een goede aanval kwam de bal bij Yannick terecht en die schoot de bal laag onder de keeper in het doel 4-2. Vlak voor de rust werd de 5-2 gemaakt. Over de 2e helft kunnen we kort zijn, een beter SDOB die de kansen benutte en EVC die niet bij machte was om daar iets tegen over te stellen. Eindstand 9-2. Niet getreurd we gaan lekker trainen en volgende week tegen Purmersteyn te spelen.