Sponsorcommissie EVC – Keepersschool ZHZ

Zaterdag 14 November 2015 heeft de nieuwe sponsorcommissie van EVC zich voorgesteld aan de club. Deze commissie bestaat uit Bert Schuitemaker, Hans Snoek, Dick Westerneng, Piet Ooms en Henk Medik (staand, vlnr). EVC heeft het jaren zonder volwaardige sponsorcommissie moeten doen. Wel werden natuurlijk de reclameborden aan de man gebracht, onder anderen door Bert, Mark Duif, Bas Kemper en Chris Bitter. Een bedankje hiervoor is op zijn plaats! Het ontbrak echter aan een groep die een gedegen aanbod voor onze sponsoren verzorgde. Met deze groep mensen gaan we hier weer aan bouwen!

Het ligt in het voornemen van de commissie om elke sponsor die zich meldt in het zonnetje te zetten via de website. We zijn nog op zoek naar uitbreiding met een creatief persoon die het onderdeel sponsoren op de website meer body kan geven!

Het eerste contract van onze bordsponsor de Keepersschool ZHZ is afgelopen zaterdag ondertekend! Op onderstaande foto ziet u van links naar rechts, zittend achter de tafel Edwin Zoetebier, Arjen Heerland en Theo Zwarthoed. Drie mannen met veel kennis en ervaring op keepersgebied. Op vrijdag maken zij gebruik van het EVC complex, waar zij middels verschillende pakketten keeperstrainingen verzorgen. Daarnaast organiseren zij clinics, die op maat afgestemd kunnen worden. Meer informatie kunt u vinden op de website:  http://www.keepersschoolzhz.nl/

De volgende contract ondertekening zal plaatsvinden op 5 december a.s.
Keepersschool foto

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …