Plasticinzameling bij EVC

Misschien heeft u de containers zien staan op het terrein. Of heeft u de aparte bakken gezien in de kantine. EVC neemt al een tijdje deel aan een proef om apart plastic in te zamelen. Dit levert de club geld op en is goed voor het milieu, dus best belangrijk. We zijn een eind op weg met de proef. De inzameling gaat best aardig, maar er zit relatief veel huishoudelijk afval in de container. Een puntje voor de evaluatie. Wat echt fantastisch is, is dat geconstateerd is dat de omgeving van de club en dan met name de parkeerplaats echt schoon zijn te noemen.

De organisatie die deze bakken bij EVC heeft geplaatst, is erg benieuwd hoe de leden de proef ervaren. Daarom is er in samenwerking met BusinessMonitor een vragenlijst ontwikkeld.

EVC vraagt jullie om deze vragenlijst, via onderstaande link in te vullen. Om het voor de leden leuk te maken is er ook nog een beloning aan gekoppeld. Voor de eerste 100 reacties staat 1 euro per reactie klaar. Deze euro per respondent tot een max van 100 euro is natuurlijk bedoeld om de clubkas te spekken.

Denk nou niet dat een ander de lijst wel even invult; 100 invullers, is ongeveer de helft van de personen die dit bericht ziet! Dus vul even in!

Schone_club_banner
Dit is de link naar de vragenlijst:

Bestuur van EVC

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …