OFC-EVC

Deze zaterdag een bezoek aan medekoploper OFC. Mede vanwege het mooie weer een goede reden om eens te kijken hoe het met de concurrentie staat. Wel, daar zijn we op een keiharde manier getuige van geworden. De eerste 10 á 15 minuten ging het nog redelijk gelijk op, maar door een blunder van onze doelman op een totaal ongevaarlijk schot kwam OFC op een 1-0 voorsprong. Dit was voor de Oostzaners het sein om te laten zien wie er echt bovenaan hoorde te staan. In ruim 20 minuten speelde zij EVC totaal van de mat met als resultaat een 4-0 voorsprong. Liet EVC dan helemaal niets zien, ja toch wel. Een vrije kopkans van Leon belandde recht in de handen van de OFC doelman die even later een vrije trap van Bilal uit de hoek tikte.

Na de rust een OFC dat wat gas terug nam en een EVC dat bleef grossieren in fouten. OFC liep vrij eenvoudig uit naar een 6-0 voorsprong alvorens invaller Mark de eer wist te redden.

Een 6-1 eindstand dus en op de hoogte van de krachtverschillen.

As. Zaterdag thuis tegen DZS, aanvang 14.30 uur.

Gaan onze jongens laten zien dat het ook anders kan.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …