Verlies maar goede 2e helft uit bij KFC

? Vandaag uitgevoetbald bij KFC??! We kwamen er en we kregen vooraf patat en burgers, wat een verrassing ??. O nee, daar droomde ik vanacht over. Allemaal gauw omkleden en we maakten afspraken: we zijn met 9 dus 9 vrienden ??‍???‍???‍♂??op
het veld met overspelen. Nou, voor we het wisten 3-0, zij hadden een superspits. Ff harder roepen, wakker schulden, oeps, toch 4-0 ?. Maar de aanvoerder van vandaag, Amin, was er klaar mee: 4-1, joepie! Met rust 7-2, nog een doelpunt van Amin. Tjee,
dit moest anders. In de rust bespraken we, Madmoud gaat de spits schaduwen, Thijl meer naar voren, wat feller allemaal spelen en zorgen dat zij geen recordscore zouden halen?. Het team luisterde opvallend goed? en zo gingen ze de 2e helft het veld
op; stoer met vertrouwen! En jawel, het begon te draaien ???‍♀in het elftal. Veel passes, harder wegschoppen en beter blokken. Hoera, Appie scoorde 7-3 met goed samenspel via Piet
er. En jawel, Thijl scoorde na heel goed voorbereidend werk van Madmoud zowaar 7-4 en zijn 1e goal van het seizoen, bravo, wat een feest ?. Thijl, verdediger was ook heel goed in de aanval vandaag, vast omdat z’n zusje ?‍♀mee was?. Het werd 9-4 maar
Appie knalde lekker de 9-5 erin. Lekkerrrr, ?, jammer voor hun. Eindstand 9-5 maar wat deden ze het samen goed de mannen, bravo. Toen penalty’s! Sven, in de wedstrijd al een keer super goed uitgelopen op aanvaller, hield op 2 na alles, ha ha ?.
En wij scoorde op 2 na onze penalty’s! Mega super knal Pieter, wow. Maar ook Mike, Yannick, Appie, Amin, Thijl en Madmoud namen hun penalty heel goed en scoorde?, yes!!!! Onder luid applaus van de meegereisde ouders, waarvoor dank dank, ging iedereen
blij het veld af. Vandaag was de 2e helft en de penalty’s door ons gewonnen. Ondanks verlies 9-5. Een overwinning met en op ons zelf als team. Regen, ☔, ach, koude, ?, ach. Het weekend is goed begonnen, voortaan al
tijd zo! En Mussie dank voor de schone wastas en traktatie, top! Groetjes, Ronald ⚽