Competitiewedstrijd nummer 3

Beste EVC-ers,

Afgelopen twee wedstrijden gewonnen met goed voetbal, hoe zou het deze wedstrijd gaan? Geen standen en uitslagen dus het is een beejte gokken hoe sterk de Blokkers zouden zijn.
We hadden er in elk geval met zn allen veel zin in. Mooi veld, lekker zonnetje en vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd beginnen. Binnen de minuut 1-0 door Yannick, Blokkers gaf nog wel even gas maar al snel stond het 4-1 voor onze mannen. De koppies bij de Blokkers gingen een beetje hangen en wij bleven lekker voetballen. Voorin waren Tygo en Yannick weer super scherp voor de goal. Waarbij ik moet zeggen dat Tygo de assist-koning deze wedstrijd was. Mooie acties en een aantal prachtige voorzetten op Yannick. Yannick op zijn beurt had smorgens denk ik spinazie gegeten, werkend, sprintend en iedere keer op de juiste plek voor de goal zn doelpuntje mee pikkend. Dit kon natuurlijk alleen omdat met Casper en het duo T&T de verdediging weer stond als een huis! Soms nog een foutje makend door aan de verkeerde kant of voor de man te dekken maar dan stond Steven daar achter natuurlijk nog in de weg van de tegenstander. Onze eigen Jasper Cilissen stond weer een puike partij te keepen. Bram bijna vergeten te noemen! Voorin en centraal op het middenveld spelend, goed zn lichaam gebruikend in de duels mooie steekpasjes gevend op de aanvallers maar soms ook een beetje in dromenland. Hou je koppie er bij Bram! Je kan goed voetballen maar wel geconcentreerd blijven. Uiteindelijke uitslag 17-3……….
Nog wel even het vermelden waard, het doepunt van Tijl. Nog bijkomend van de wereldgoal van vorige week, deze week misschien een nog mooiere. Vanaf zijn positie rechtsachter een mooie solo van Tijl, alleen voor de keeper de bal achter zn standbeen langs in het doel spelend. Prachtig!!! Nog even en de camera’s van Studio Sport staan elke wedstrijd bij ons langs de kant om opnamens te maken.
Ik heb genoten de hele wedstrijd van het samenspel en de strijdlust, we zijn een echt team dat met elkaar aan het voetballen is. Tuurlijk maken we ook individuele acties, en dat is goed en moet ook, maar vooral elkaar de bal en doelpunten gunnen is mooi om te zien.
Op naar volgende week, dat wordt een lastige tegen Purmerend JO10-2!!
Doelpunten makers: Tijl 1, Tygo 4, Yannick 6, Bram 2 en Casper 4

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …