Veteranen EVC winnen bij De Rijp 8-2-2015

De veteranen hebben vandaag een prima prestatie geleverd door met 2-3 te winnen bij De Rijp.
Griepvirussen, een uitstapje en blessures hadden het team uitgedund.
Maar de 8 (echte) mannen die wel aan de aftrap stonden presteerden het onmogelijke.
De eerste helft was het nog wat moeizaam, omdat wij ons tikkie-takkie spel maar moeilijk konden uitvoeren op het niet al te beste grasveld.
Een verdwaald schot was keeper Hans Uylenhoed te machtig. 1-0(hij kon door de vele benen de bal niet meer zien en werd verrast)
Verder een hele aardige eerste helft tot een uitbraak van De Rijp die zij knap uitspeelden. 2-0.
We kregen nog een aantal kansen (Ron, Dorus, Hans) maar konden ze telkens net niet benutten.
In de rust was er het nodige entertainment van onze Djon. Zang en dans etc etc. (en enkele aanwijzingen zoals “wel mee terugkomen bij balverlies”)
Dat zorgde voor een ongekend goede sfeer, wat er trouwens altijd is onderling.
De tweede helft gingen we onbevangen tegemoet en bleven lekker de bal rondspelen en proberen met beleid de aanval te zoeken.
Het ging ons heel goed af en het duurde niet lang of wij hadden de aansluitingstreffer (Ron) te pakken 2-1
De mannen van De Rijp vonden dat niet erg prettig en lieten dat onderling wel aan elkaar weten.
Zeker toen EVC de tweede goal scoorde en ook weer via Ron de 2-2 liet aantekenen.
Daarna hielden wij De Rijp goed in bedwang en bij een snelle uitval liet Peek eerst zijn hielen zien aan de verdediger en gaf toen met links een hele strakke voorzet die door een speler van De Rijp slecht werd verwerkt en via zijn been het doel invloog. Klasse Peek!
Daarna zette De Rijp alles op alles, maar EVC hield heel netjes stand en won de partij!

Jack, Ron, Hans, Djon, Peek, Dorus, Vinzent en Hans het was genieten vandaag!

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …