Kantinedienst

EVC stelt vrijwilligerswerk verplicht voor elk lid of ouder (Zie vrijwillersbeleid ). Sinds seizoen 2018/19 worden alle seniorleden en ouders van jeugdleden ingedeeld voor kantinedienst. De ervaringen hiermee zijn in het algemeen positief. Veel mensen vinden het best leuk om een keer in de kantine te staan. Het bestuur is verantwoordelijk voor de indeling van de kantinediensten.
 
Bij de kantinedienst-indeling worden seniorleden en de ouders van elk kind in principe één keer per voetbalseizoen ingedeeld. Ouders met meerdere kinderen worden voor één kind ingedeeld, tenzij alle ouders al aan de beurt zijn geweest. Leiders worden vrijgesteld. Per voetbalseizoen wordt in een rooster bijgehouden wie is uitgenodigd. Gemiddeld zal elk team drie keer per seizoen kantinedienst doen.
 
Een kantinedienst duurt circa 3 – 4 uur. Indien je op de genoemde datum niet kan, verzoekt EVC je om zelf een vervanger te regelen. Denk er daarbij ook aan dat je aan EVC doorgeeft wie het van je overneemt, zodat diegene later niet nogmaals wordt gevraagd. U ontvangt per e-mail een bericht wanneer u bent ingedeeld.
 
Voor vragen of opmerkingen, kunt u mailen naar: kantinedienst.evc.edam@gmail.com