Wilskrachtig EVC E1 dringt door tot de halve finale van het ZOB-zaalvoetbaltoernooi!

Seizoen 2014-2015 EVC E1 in ZOB-Zaalvoetbaltoernooi (27-12-2014)
Vandaag heeft de E1 de poulewedstrijd gespeeld van het ZOB-zaalvoetbaltoernooi. Met een enorme inzet werd de 2e plaats in de poule bereikt en dat was voldoende om morgen aan het vervolg van dit toernooi te mogen deelnemen.
Tom de Graaff, Jur Bakker en Alan Sier waren afwezig vanwege vakantie. Wel van de partij waren Joep van Gog (k), Tristan Brommersma, Timo de Waart, Joey Treuren, Jordy Butter en Ryan de Wit. In de openingswedstrijd werd heel ongelukkig verloren van De Rijp E1 (0-1) maar dat verlies werd rechtgezet door een ijzersterke overwinning op Purmerend E1 (2-0). In wedstrijd 3 werd de plaats in de halve finale zeker gesteld. ZOB E1 kwam niet verder dan een gelijkspel (1-1). Speler Joep van Gog was vandaag de keeper. Joep speelde ijzersterk en slaagde cum laude voor zijn Doelmannen-Diploma! Sterk, Joep!
In de halve finale wacht morgen favoriet Purmersteijn E1 dat alle wedstrijden met groot vertoon van macht won. Maar wat zegt dat: met dezelfde inzet en hetzelfde spelniveau is alles mogelijk.
Mannen, heel veel succes en plezier!

Jan van de Nes

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …