4-9: EVC JO19-1 – Geel Zwart’30 JO19-1 (zon) 14-0 (7-0)

JO19-1 (zon) is het bekertoernooi gestart met een 14-0 overwinning. Tegenstander Geel Zwart’30 uit ’t Zand kwam er de hele wedstrijd niet aan te pas en is als 2e klasser waarschijnlijk te zwaar ingedeeld. Na de openingsgoal werd de score met de regelmaat van de klok opgevoerd en was de stand bij de rust al 7-0. Ook in de 2e helft bleef EVC voetballen en zo stond er na 90 minuten een 14-0 eindstand op het scorebord. Geel Zwart zal zeker geen graadmeter zijn voor de sterkte van de tegenstanders in onze competitie die we a.s. zondag starten met een uitwedstrijd bij KFC in Koog aan de Zaan. Veel succes!