Op papier al een lastige tegenstander, in de praktijk werd dit bevestigd.

Het begon al rommelig, spelers zonder schoenen, scheenbeschermers..
Daarna nog in slow motion aankleden, waardoor we maar een verkorte warming-up hadden.
Dit beeld bleek een voorbode voor het verdere verloop van de wedstrijd.

Direct vanaf het fluitsignaal speelden we niet scherp, waar ZOB gebrand was op een overwinning.
We werden in de duels afgetroefd, en al snel stonden de withemden regelmatig voor ons doel.
Al snel keken we hierdoor tegen een 2-0 achterstand aan.
Gelukkig werden we nu een beetje wakker, en begonnen we wat steviger terug te vechten.
Door hard werken en 2 mooie goals van Joey (vrije trap) en Jordy (rush) werd de achterstand weggewerkt en konden we de rust in met het vooruitzicht op een nieuwe start (2-2).

Ondanks wat stevige aanwijzingen in de kleedkamer werd echter weer op dezelfde voet doorgegaan.
We zochten teveel de duels op tegen technisch betere tegenstanders, waar het advies was de combinaties te zoeken, op balbezit spelen, proberen duels te vermijden.
Ook slordige passes, teveel diep spelen en niet goed kijken naar vrije mensen (Alan stond rechts altijd gedekt, terwijl Faye links vaak vrij werd gelaten maar niet aangespeeld).
Teveel solo’s resulteerden in balverlies, en deze bal werd door ZOB een aantal keer mooi in de touwen geschoten waardoor we er 4 om onze oren kregen in de tweede helft.
Gelukkig bracht Jordy nog een puntje voor ons op het bord, maar er had meer in gezeten.