ZOB uit, 1e competitiewinst!

Vandaag stond ZOB uit op het programma. We begonnen, zonder Yannick, met een rondje om het veld als warming-up??. In de wedstrijd bleek al snel dat we kansen kregen. Pieter maakte de 1-0, hoera?. Vervolgens schoot Tobias voorlangs en erna op
de lat, wat een pech??‍♂. Achterin hield Sven z’n goal schoon, ?, bij de enkele uitbraak die kwam. En Mike en Thijl hielden het verder achterin dicht?. En Mahmoud scoorde 0-2 en snel 0-3, joepie⛹. Net voor rust scoorde zij de 3-1. In de pauze
gaf Mussie aan ?: als we veel gaan overschieten, passen, zullen ze erg moe? worden. En Ronald legde ook nog even een 1 tweetje 1⃣2⃣ uit. In de 2e helft ging het gelijk goed. Vooral het overspelen ?‍♀. En de mannen zagen dat het werkte, helemaal
mooi?. Ammin scoorde 1-4 en Mika de 1-5. Toch scoorde zij de 2 en 3-5. Aan de zijlijn kregen Judith en Suzanne de bibber, ?, het zal toch niet gelijk worden. Mika moest achterin helpen. Slot erop. Gelukkig scoorde
Ammin de 3-6 en de altijd rennende Mahmoud 3-7. Mike schopte en stopte vandaag alles, top. Aanvoerder waardig. En Pieter leest al meer de wedstrijd, maakt acties, rent en past. Een voorbeeld weer voor de anderen. Lol en plezier alom. Vooral toen Ammin,
dribbelaar, en erna Mika de eindstand op 3-9 bepaalde door treffers?. Tobias, je goal komt vanzelf wel een keer?. Thijl moeten we wat vaker naar voren sturen en Sven durft al ver z’n doel uit, top. Na afloop hield hij 5 pingels en die van de keeper.
Bij ons scoorde Thijl, Mika en Pieter. Het was een mooie wedstrijd en goede sfeer. We kunnen nog veel leren maar leuk om ze zo te zien ballen. Valeer, opa Dirk, Goran, Joost, Ammin, Judith en Saskia dank voor weer supporten. En Suzanne dank voor de
schone wastas en lekkere traktatie. De eer is nu aan Kitty of Joost, dus Pieter volgende week aanvoerder ?. Fijn weekend allemaal, groet Ronald ⚽