Zware blessure voor jeugdtrainer John Latdorp (EVC B1)

Vorige week liep een onschuldige rondo van EVC B1 hoogst ongelukkig af voor rechtervleugelverdediger John Latdorp. Tijdens een actie bleef John steken met één voet en dat resulteerde in een kuitbeen- en enkelbreuk. Donderdag 25 februari is John geopereerd. Hoe die operatie is verlopen, is op het moment van schrijven nog niet bekend. De verwachting is wel dat het herstel minstens een half jaar in beslag zal nemen. Voor een ware voetballiefhebber als John is dit natuurlijk een enorm harde klap. Daarnaast mist de B1 een prima speler en zullen de spelers van de E-selectie voorlopig moet trainen zonder hun kundige en geliefde jeugdtrainer.
Inmiddels heeft John een steunbetuiging van de E1-E2 ontvangen. Mika Heuser overhandigde John een boek over Zlatan Ibrahimovic.

Mika Heuser en jeugdtrainer John Latdorp
John, dit is een zware slag maar je bent nog jong en de medische wereld is zeer kundig. Hopelijk is de operatie geslaagd en kan je snel aan je herstel beginnen! En hoewel we hopen dat je snel weer kan voetballen en trainen geven is het verstandig om wel de tijd te nemen voor een goed herstel.
Heel veel succes!!!

Jan van de Nes

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …