15 Pupillenscheidsrechters bij EVC opgeleid

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2015 heeft EVC een scheidsrechtercursus georganiseerd voor de jeugdscheidsrechters.

Onder begeleiding van Willem Sombroek van de KNVB hebben 15 jongens en meiden eerst een avond theorie gevolgd en vervolgens de ochtend erna een wedstrijd gefloten. De theorie was vooral gericht op het positie kiezen door de scheidsrechter en het optreden door de scheidsrechter bij overtredingen, zowel door spelers als door leiders en publiek. Hoe benader je mensen en wat is de beste manier om duidelijk te maken wat je bedoelt. Natuurlijk zijn ook de spelregels bij de pupillen aan bod gekomen. Willem werd hierbij geassisteerd voor Viola Everaars en Edwin Schans.

De wedstrijden die de scheidsrechters op zaterdagochtend geleid hebben, zijn beoordeeld op de geleerde onderdelen door Chris Hoekzema, Rolph Meijer, Edwin Schans en Willem Sombroek. Hieruit zijn vele sterke maar ook een paar verbeterpunten voortgekomen, die met de scheidsrechters besproken zijn.
Alle 15 cursisten zijn vervolgens beloond met het KNVB-certificaat en een mooie badge, zodat het vrijwilligerskorps van EVC is uitgebreid met de volgende, officiële pupillenscheidsrechters. Wie weet zit er een nieuwe Björn Kuipers tussen!

EVC feliciteert:

Reinhard van Daalen
Bjorn Alberts
Jeffrey Karstens
Kim Bakker
Annemijn Westerneng
Vincent Wissels
Nouaman el Ouahi
Hamza el Ouahi
Jan van Straaten
Bo Uitentuis
Leon Stevense
Levien Stevense
Nourdin Rezzak
Iris Taam
Daphne de Groot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

???????????????????????????????

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

???????????????????????????????

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …