1e competitiewedstrijd thuis Purmersteijn

Wat een mooi weer vandaag zeg, , tijdens de wedstrijd. Purmersteijn thuis, vandaag zat het er niet in helaas. De 1e helft, 8 tegen 8 een keer, was het met rust 1-6. Doelpunt Ammin. De tegenpartij was goed, en fel. Wij kwamen niet niet lekker aan tikken toe. De meeste waren ook beetje moe leek wel. Wel had Thijl een mooie knal op goal, een kans voor Mahmoud en Ammin. En Sven kon en moest vol aan de bak . Met rust bespraken we alles door. En vooral, gaan we met dubbele cijfers dik verliezen of minimaal meer passie en strijd tonen. We kozen voor vechten. En jawel, de 2e helft was stukken beter, ole ole. Het werd 3-9 ( volgens mij). Geen dubbele cijfers, geen 10 tegengoals voor hun‍. Pieter en Ammin scoorde de goals. Mahmoud had kansen op een goal. Maar vooral samen rennen, verdedigen en aanvallen ging beter. Mika, Tobias en vooral Yannick ( ga zo door) probeerden te blokken waar kon en bal naar voren hijsen. Thijl, eigenlijk een droomdag vandaag gekocht, mocht een foto van ons publiek maken. Toen hij ff reserve was hoor. En Mike hield stand de 2e helft, alle ballen weg. Moest ook want Sven had heel veel reddingen, dat inspireerde de rest. Ondanks de tegenstand was de strijd goed mannen.
Mussie en Ronald zien dit als grote verbetering, klasse . De penalty’s waren niet goed genomen dit keer. Alleen Pieter schoot raak. Maar als t anders is zeg t me. En Sven stopte er denk een stuk of 3 niet, de rest wel. Knap want ze konden hard en zuiver schieten, die gasten. Onze conditie moet beter worden, misschien binnenkort extra looptraining. Valeer voor iedereen lekkers mee, top. Suzanne is de pechvogel, zij moest de vieze, stinken zeg, wastas dit keer meenemen. Mike is wel volgende week aanvoerder daarom . Volgende week nieuwe kansen. Fijn weekend allemaal. Groet, Ronald