Verslag EVC 4 – Dindua 3

Op zaterdagavond meteen maar een verslag van de wedstrijd tussen deze 2 subtoppers, nu de adrenaline en de alcohol nog in het bloed zitten …

Nadat ons het trieste nieuws had bereikt, begonnen we met een indrukwekkende minuut stilte.
Robert gecondoleerd en heel veel sterkte. Soms is het leven heel erg oneerlijk.

Dan de wedstrijd, waarin we met een stuk of 4 invallers moesten aantreden, vanwege de vele blessures bij FC Lappenmand zaterdag 4.
Al snel stond de 1-0 op het scorebord, door een fraaie treffer van Mark vd Berg. Zo snel zelfs dat een aantal trouwe supporters dit doelpunt helaas hebben gemist.

Volgens mij gingen we rusten met een 3-1 voorsprong. (dat krijg je dus met bier en zware pijnstillers, geen goede combi)

De 2e helft liet hetzelfde spelbeeld zien, dus een sterker EVC dat maar niet de genadeklap uitdeelde.
Het stond op een gegeven moment 4-3 toen Dindua twee opgelegde kansen kreeg om de gelijkmaker binnen te schieten.
Langs de lijn volgde een onderonsje tussen MvdB en ondergetekende, samengevat kwam het er op neer dat het niet uitmaakte hoe of wat, maar dat MvdB er gewoon nog 1 in moest prikken.
Hij gehoorzaamde en Mark vd Berg scoorde zijn 3e treffer !!! De andere 2 doelpunten kwamen overigens op naam van een invaller.
Einduitslag 5-3 voor EVC !!!

In de laatste minuten werd mij nog vriendelijk doch dringend verzocht de vlaggenstok ter hand te nemen.
Helaas moest ik dit verzoek met ‘’NEE’’ beantwoorden, ik heb namelijk al moeite om m’n eigen ‘’stok’’ ter hand te nemen, begrijp je …
Al met al was het een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd, ook omdat de tegenstander meewerkte en aardig combinatievoetbal op de mat legde.
We zijn door deze overwinning weer gestegen van plaats 7 naar plaats 4.

Rolph bedankt voor het fluiten, invallers bedankt voor het invallen.

SHH

PS. Frank Karstens: hoeveel euro bedroeg het restant van de pot? Wil je dit 3 januari meenemen naar de nieuwjaarswedstrijd, dan kunnen we het nieuwe jaar inluiden met een paar extra biertjes.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …