2 apps voor de vereniging

Voetbal.nl
De nieuwe versie van deze app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). Uitslagen, standen, programma’s, maar er is nog veel meer mogelijk in deze app, die bestemd is voor alle leden en toeschouwers van de vereniging.
Als je deze nog niet hebt, download de app dan eerst. Inloggen doe je met je mailadres. Als lid van de vereniging kun je het beste het mailadres gebruiken dat in de ledenadministratie van de vereniging bekend is. Daarmee kun je de meeste opties van de app gebruiken. Log je in met een ander mailadres of ben je geen lid van de vereniging, dan word je als ‘toeschouwer’ gezien en is er geen directe link met de club. Leuke en vooral nuttige functies in de app zoals je aanwezigheid bij wedstrijden en een rijschema worden dan niet getoond. Adviseer je leden daarom om in te loggen met het e-mailadres dat bij de club staat geregistreerd. Ouders, opa’s en oma’s kunnen uiteraard ook gebruik maken de Voetbal.nl app en zo onder andere hun favoriete spelers, teams en clubs volgen.

KNVB Wedstrijdzaken app.
Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres dat bekend is bij de club. Een korte handleiding voor het invullen van het Digitaal Wedstrijdformulier zullen we nog verzorgen.

De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.
Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Of weet je niet met welk mailadres je geregistreerd staat (dit is het mailadres waarop je informatie ontvangt over bijvoorbeeld de jaarvergadering of andere activiteiten binnen de club)? Neem dan even contact op met de ledenadministratie.
In het bericht van 28 juni van onze wedstrijdsecretaris, over seizoen 2017-2018, staat uitgebreidere aanvullende informatie.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …