23-10, beker: GeuzenMiddenmeer JO19-1 – EVC JO19-1 (zon) 0-17 (0-11)

JO19-1 (zon) heeft op simpele wijze de knock-out fase van het bekertoernooi bereikt. In Amsterdam werd het tegen GeuzenMiddenmeer 0-17. De trainer van onze tegenstander had er op voorhand nog vertrouwen in, maar na exact 4 minuten was de stand al 0-3 en de wedstrijd gespeeld. EVC bleef gelukkig voetballen en zo was de stand bij rust 0-11. In de tweede helft liepen wij al snel uit naar 0-13 en in de slotfase vielen er nog eens 4 doelpunten, eindstand 0-17. Doelpunten van Mitchell Rossenaar (1), Huub van Maanen (1), Quino Idsinga (1), Aaron Lacunes (2), Johnny Latdorp (2), Daniël Kemper (2), Brian Rossenaar (4) en Eric Tol (4). Snel vergeten, want dit was een tegenstander die in de allerlaagste klasse thuis hoort. Komende weken spelen wij tegen Oosthuizen, Purmerland en De Rijp en dat is ongetwijfeld andere koek. Maar met zoveel goede voetballers en een team dat vorig seizoen als B1 nog bijna promoveerde naar de hoofdklasse, zijn we het aan onze stand verplicht om meer te laten zien dan tot nu toe het geval is. Veel succes!