Volendam MC1-EVC MC1

Helaas stonden we binnen 3 minuten al 2-0 achter; 2 schoten van een meter of 16. De rest van de wedstrijd waren we bezig om de aansluitingsgoal te maken. Echter zou dit niet lukken. Ondanks de vele solo’s vandaag van vooral Kim Bakker. Menigmaal passeerde ze heel mooi de keeper, maar hobbelde de bal via een polletje buiten haar bereik over de achterlijn.
In de tweede helft zou ze nogmaals keihard van een meter of 16 in de kruising van het zijnet schieten en dat zou echt een doelpunt moeten zijn; omdat er dan door heel Noord-Holland over zou worden gesproken. Nu moet u mij op mijn woorden geloven. Omdat we wel moesten aanvallen zou Volendam aan het eind van de wedstrijd nog wat counters uitvoeren, maar niet scoren. Het zat er niet in.
De enige manier om Purmerland nog te stoppen is gezamenlijk met Volendam van hen te winnen en anders is het strijden om de tweede plek.