Purmerend nu nog te goed; 4-11 verlies

??Vandaag weer een wedstrijd in Purmerend, tegen de FC. Met 9 man ?en ouders gingen we ten strijde. Eerst een nieuwe teamfoto. Een gewone en een maffe? gelijk erachteraan. De wedstrijd begon 08:45 uur, nog een beetje fris maar lekker weer?. Thijl
was aanvoerder vandaag, dat vond ie mooi. Helaas ging de band pas na rust om z’n arm, dom vd coach?. Met leuk tik tak openingspel en een beetje overwicht scoorde toch Purmerend 1-0 ?. Het duurde even maar pats, 1-1 door Appie, onze topscorer. Maar
vooral door iedereen: inzet ?, overspelen ⛔ en doorzetten ?! Ondanks vooral het eerste kwartier goed spel van onze kant ( mooi samenspel paar maal Pieter, Amin en Appie voorin) scoorde zij een paar keer ?. Met rust was het 1-5 helaas. Na vorige
week was dit even slikken. In de kleedkamer werd flink gepraat. We wilden niet dat het 15-1 werd, of 20-1. Dus mouwen omhoog mannen. Mussie pepte de boel nog even op ??‍♀ en met goede hoop op naar het veld. Er w
aren een paar mooie acties de 2e helft. Sven redde zeker 4 keer heel belangrijk, Mike ging ook flink aan de bak. En Thijl, terwijl die even in de wissel stond, genoot ervan zei hij. Een vrije trap mooi van Amin, Madmoud die bleef rennen⛹, Yannick met
rode wangen van de goede inzet ?, noem maar op. Het ging was beter allemaal, maar het werd 11-4. Appie maakte ze alle 4. Met wat geluk hadden we wat meer gemaakt. Maar de scheidsrechter was ok ?, het ging fair onderling? en vooral de penalty’s na
afloop was een feestje ?‍♂ voor allemaal. Sven stopte er denk 4, zij hadden echt een drietal hele goede schutters. Amin, Appie ( paal en binnenkant paal goal) en Mahmoud ( onderkant lat en goaaaal) scoorde hun penalty! Cool dat ons team ? sportief
erna de tegenpartij direct feliciteerde, ?, heel cool. In de kleedkamer was het met de lekkere traktatie van Valeer, papa van Thijl, heerlijk bijkomen. Een beetje onderlinge strijd, ? , wat bij achterstand soms zich voordoe
t, leermoment, werd deels al weggespoeld, weggelachen en opgelost. Samen een team, ???‍♂, daar groeien we naar toe ?. Valeer dank voor de schone wastas en lekkernij! Malika, Judith, Kitty, Valeer, Suzanne en Mussie dank voor gezelligheid, hulp,
autorijden maar jammer dat jullie niet ff omkleden om mee te ballen ???. Dat lijkt de kinderen echt eens lol??. En Ronald zal beter nadenken over tactiek, opstelling en het wisselen (lastig hoor, pff ???) Hoop dat iedereen goed thuisgekomen
is. Toch een mooie start van de dag, geniet van het weekend en de foto’s, groet Ronald ⚽