30-10: EVC JO19-1 (zon) – Oosthuizen JO19-1 11-0 (3-0)

EVC JO19-1 (zon) heeft vandaag een makkelijke overwinning behaald. Thuis tegen Oosthuizen werd het 11-0. Tegenvaller was het geblesseerd uitvallen van Daniël Kemper. Zaterdag viel hij al na 10 minuten in bij EVC 1, in de gewonnen uitwedstrijd tegen DVVA. Vandaag duurde zijn optreden ongeveer 1 minuut, waarna hij naar de kant moest met een voetblessure. Hopelijk valt het allemaal mee. Over de wedstrijd zelf valt verder weinig te melden, daarvoor was de tegenstand van Oosthuizen te pover. EVC bleef de hele wedstrijd voetballen en we zagen een aantal prachtig uitgespeelde doelpunten. Verder complimenten aan de achterhoede voor het houden van de ‘0’. Doelpunten van Kyle Idsinga, Mitchell Rossenaar, Huub van Maanen, Quino Idsinga, Johnny Latdorp, Eric Tol (2), Brian Rossenaar (2) en Aaron Lacunes (2). Volgende week de thuiswedstrijd tegen nummer 2 Purmerland. Veel succes!