Zaans verlies maar lichtpuntjes

☀hoera, de wedstrijd zit erop ?! Al vroeg begonnen we vandaag tegen ZCFC. Vooraf hoop, beide teams nul punten. En veel van onze mannen hadden mooie goals in de Europese wedstrijden gezien en wilde die na gaan doen ?‍♂. Na een minuut of 10 strijd een tegenaanval en onze keeper Sven Heida werd onderuit geschopt. Vrije trap? Nee ?, de bal rolde erna over de achterljn en de scheids floot 0-1 ?. Na brancard, Ehbo en kus van de verpleegster kon Sven doorspelen. En Mahmoud Harah ging vrij snel erna alleen met bal er vandoor, passeerde 2 man en tikte naar aanvoerder Tobias Hartjes. Hij speelde achter standbeen de bal ⚽ door naar Pieter Waals die scoorde: 1-1. Goed gedaan mannen! Mike Regter was gelukkig weer terug, hij organiseerde achterin waar kon. Yannick Wilms rende van achter naar voren en terug. Zweetdruppels! Helaas werd het voor rust 1-2 en 1-3. De 2e helft probeerde Mika Lukovic wat meer voorin te komen. We kregen kansen. Ammin Elboulahfati maakte meters, kapte en streed maar na een keer iedereen uitgespeeld te hebben schoof hij de bal voorlangs en daarna had hij geen geluk meer. Ondertussen scoorde zij wel 3 maal; 1-6. Thijl van der Sluijs moest van de coach brutaler zijn en veroverde gelijk vaker de bal. Goed zo; baas in eigen huis?. En toen werd onze thuispubliek beloond: alleen brak Pieter zonder hulptroepen uit, rende langs spelers ⛹?‍♂naar de goal en schoot de 2e goal erin; klasse actie. De 2-7 was voor de statistieken ⛷. Keeper Sven ging gehavend zelf de penalty serie in en hield er 4. En we maakte mooie penalty’s: ??‍♂ Pieter, Mika, Tobias en Ammin, lekkerrrr. Sven heerlijk en tenslotte Thijl een wonderschone trap, joepie ?Dat willen we vaker zien. In de kleedkamer was de scheidsrechter de pisang?, de traktatie lekker en besefte we dat we meer moeten overspelen, bikkelen en aan positiespel moeten werken. Maar de zon schijnt, beter gedaan dan vorige week dus toch een goed einde?. Fijn weekend allemaal, dank voor support en groet, Ronald ⚽