30-9: EVC JO19-1 – De Blokkers JO19-1 10-1 (3-0)

EVC JO19-1 heeft vandaag een hele ruime overwinning behaald op De Blokkers JO19-1. In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen werd het maar liefst 10-1 en met 6 doelpunten was Aaron Lacunes natuurlijk de man van de wedstrijd. Op voorhand was het nog even puzzelen, want laatste man Rowan Suurmond kon niet spelen. Daarom speelde Kike Kraai Miedema vandaag voorstopper en nam Casper de Vries de plaats van Rowan in. Het moet gezegd worden, het “gelegenheidscentrum” deed het prima. In het begin van de wedstrijd ging het nog gelijk op. EVC was wat sterker, maar De Blokkers was op dat moment zeker geen verkeerde tegenstander. Na een kwartier kwam EVC op voorsprong. Brian Rossenaar zag zijn inzet nog gekeerd door de doelman, maar Aaron was er als de kippen bij om de 1-0 binnen te schieten en niet veel later stond hij ook op de goede plaats om uit een hoekschop raak te koppen, 2-0. Daarna kreeg De Blokkers een hele grote kans die er niet in ging, maar was het aan de andere kant wel raak toen Aaron er 3-0 van maakte. Een onvervalste hattrick.

In het begin van de tweede helft zette Eric Tol, nadrukkelijk aanwezig vandaag, Aaron met een prachtige pass vrij voor doelman. Voor de verandering ging deze kans er niet in. Direct viel het doelpunt aan de andere kant en was de stand 3-1. De Blokkers ging direct op zoek naar de aansluitingstreffer, maar echt grote kansen kreeg onze tegenstander nooit. Het was uiteindelijk Eric die de marge weer op drie bracht door er 4-1 van te maken. En daarna geloofden de spelers van De Blokkers het wel. EVC kreeg bijna vrije doortocht en mocht de score met de regelmaat van de klok opvoeren. Via doelpunten van Brian, Eric, Quino Idsinga en nog 3 stuks van Aaron stond uiteindelijk een 10-1 eindstand op het scorebord. En dat had ook zomaar 15-1 kunnen zijn, want De Blokkers deed er in het laatste kwartier helemaal niets meer aan.

Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen V.V. Bergen. Een tegenstander waar we nooit tegen gespeeld hebben. Veel succes!

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …