3e overwinning op rij na titanenstrijd uit tege. De Beemster

Vandaag hebben de mannen een vreselijk spannende wedstrijd gespeeld, ?. Had ik een 3d bril op?Keek ik met een VR-bril? Nee, alles wat echt. Uit tegen de Beemster. Na een goede warming-up, dank Mussie, begon een titanenstrijd. Achter konden Sem en Mike gelijk buffelen. Het spel ging op en neer . Toen schoot Hani vanaf net over de middenlijn de bal in een keer bovenin de hoek, goaaaaal. Een Tagliafico in maak hoor, klasse ??! En we gingen door. Amin, Piet en Tobias probeerden telkens naar Max of Famady door te schuiven de bal ?. Bij een corner van ons ging Sem mee naar voren en… hij kopte de 2-0. Joepie. Thuis met z’n vader Jonan vaak geoefend, nu uitgevoerd?. Jens was achterin komen helpen en met keeper Sven hielden ze goed stand. Thijl viel ook eerst kort in, hij komt terug van een blessure. Nou, hij deed net als iedereen z’n stinkende ? best. Rust. Tjeempie. Snel iedereen resetten, geheim knopje, en ff uitblazen. Onderwijl klonk vanaf de tribune steeds luider ‘patat, ?, patat’, De jongens namen dit over maar de coach riep, ho ho. Het is spannend en we hebben nog niet gewonnen. Er stond wel de belofte bij 9 punten voor iedereen deze traktatie. De 2e helft begon en keeper Sven moest veel werk doen. En zij scoorde de 1-2. Wij raakten ietwat in paniek. Zakte te ver terug en leverde veel ballen in. Daar kwam helaas ook nog de 2-2 ?, wat een pech. Mussie en Johan probeerde iedereen wakker te houden, en op hun positie. Met continu tactische wissels (sorry Jens) probeerden we weg van de goal te ballen. Famady vocht verbeten. Kansen voor hem, Amin en Piet gingen er niet in. Zij drongen ook aan. Spannend mannen. Nog een paar minuten. En toen ramde spits Max de bal bij een vrije trap er heerlijk in: 3-2 ?. Nog mooier was z’n rush van blijdschap! Aanvoerder Amin riep tegen iedereen : blijf vechten ?, nou, dat wilde deze mannen wel??. De wisselspelers werden gek, in het veld enorme strijd en boem: eindsignaal floot de sympathiek fluitende scheidsrechter ?, hoera. Het hele team heeft samen deze 3e overwinning op rij behaald, bravo mannen. Terecht was de leuke ontlading erna??. Volgende week krijgt iedereen na de wedstrijd een patatje, of tosti?. Ouders, Mussie en Johan dank voor support en steun. Hans voor de koffie ☕. Natuurlijk Amin voor de schone was en traktatie. Max heeft de hele lange weg naar Weesp de vieze was in de auto?, sterkte! Het was echt spannend en echt leuk vandaag. Fijn weekend allemaal, groet ?‍♂ Ronald ⚽