Fortuna Wormerveer MB1-EVC MB1

Het was afzien tegen Fortuna- Wormerveer voor onze MB-dames. Een taaie tegenstander die fysiek en ’n goede conditie koppelde aan simpel in driehoekjes voetballen, waar wij teveel de flipperkast methode toepaste. Voorin viel dat op zich nog mee, maar achterin waren we door de blessures en afwezigheid (op het veld) van Britt en Iris te onwennig. Maw we kregen kansen die we niet verzilverde en kregen 2 doelpunten tegen. Sam raakte halverwege. geblesseerd van het veld.Pas over in de laatste vijf minuten pakte we het overwicht en beloonde ons met een rechterbeentje van Kim B. Na rust, vlak na de aftrap zakte de verdediger van Kim B met de bal door haar hoeven waardoor Kim de 2-2 kon aantekenen. De aftrap en wat daar aan comedycapers sketches op volgde moeten we snel vergeten. Er is door menigeen het nodige geleerd pm de situaties in het vervolg een hoofd te kunnen bieden. Het werd snel 5-2 en 6-2. Annemijn wist tussen het uitvallen Elise en Daphne (die met pijn de wedstrijd uitspeelde) 2 keer te. We sluiten hier verdere berichtgave.