4-12: RKAV-Volendam JO19-1 – EVC JO19-1 3-0 (1-0)

EVC JO19-1 is vandaag in de uitwedstrijd tegen RKAV Volendam bijna collectief door de ondergrens gezakt. Natuurlijk was het langzaam ontdooiende veld in ons nadeel, maar dan nog. Veel te veel lopen met de bal, alles door het overvolle centrum en Volendam dat door een ongelofelijke mazzelgoal op 1-0 komt. Een lange bal wordt door de laatste speler van EVC weggewerkt, komt op een meter of 25 van de goal tegen de schouder van een medespeler aan en kaatst vervolgens zo de kruising in.

EVC leek de 2e helft beter uit de startblokken te komen en had tot twee keer aan toe pech in de afronding. Daarna viel bij een uitval de 2-0. De 3-0 in de laatste minuut was voor de statistieken. Dit leek helemaal nergens op en daarmee komt aan een mooie reeks met goed voetbal een zeer onbevredigend einde. Winterstop in een competitie waar afgelopen week voor de derde keer een team er de brui aan gaf. Na KFC en FC Uitgeest hield nu Always Forward het voor gezien. Zondag 15 januari gaat de competitie verder met een thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …