25 april, EVC E2 – Beemster E2

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Beemster opent de wedstrijd. In de eerste minuut was er al een mooi schot op doel door EVC, gevolgd door een corner genomen door Sander. Opnieuw een corner voor EVC genomen door Thijmen. In de derde minuut valt het eerste doelpunt voor EVC gemaakt door Thijmen, aangespeeld door Sander. Nog geen twee minuten later wordt de bal door Sander aangespeeld naar Huub en Huub scoort het tweede doelpunt. Er volgt een ingooi voor de Beemster. De bal wordt goed tegen gehouden door Dees. Nu is er een ingooi voor EVC, gevolgd door ingooi door de tegenpartij. Na 9 minuten volgt er een corner voor EVC en er wordt een doelpunt gemaakt door Sander. Snel na het derde doelpunt volgt er een ingooi door EVC. Sander gooit de bal in en Simon gaat een schot op het doel aan, helaas ging deze net over het doel. Na een kwartier volgt er een goed samenspel en wordt er door Huub gescoord. De stand is 4-0. Nu komt de Beemster in aktie, want een minuut later scoren zij het eerste doelpunt. EVC gaat snel weer in de aanval. Thijmen schiet op het doel, maar de bal gaat over het doel. Drie minuten later probeert Sander het opnieuw, helaas naast. Er volgen twee corners voor de Beemster, maar deze gaan naast het doel. Drie minuten voor de rust, krijgt Simon de bal. Hij kopt helaas net over het doel. Een minuut later volgt het tweede doelpunt voor de Beemster. Er volgt nog twee maal een corner genomen door Simon. We gaan de rust in met 4-2 in het voordeel voor EVC.
Na de rust opent EVC de wedstrijd. Net na de opening volgt er een goed samenspel tussen Huub, Simon en Sander. Huub probeert te scoren, maar de bal wordt goed tegen gehouden door de keeper. Er volgt een ingooi en twee maal een corner voor de Beemster. Na 5 minuten in de tweede helft wordt er gescoord door Thijmen na een goed samenspel. Er volgen nog twee pogingen, een maal door Huub en een maal door Simon. Helaas gaan ze beide naast. Er volgen twee corners genomen door Huub en Thijmen. Vervolgens ingooi voor EVC door Daan. Er volgt een schot op doel door Simon, maar deze wordt gehouden door de keeper. Vervolgens volgt er nog wee maal een schot op doel door Sander. Met het laatste schot wordt het zesde doelpunt gescoord. Vervolgens wordt de bal afwisselend door beide teams ingegooid. Na 20 minuten zet de Beemster nog een mooie aanval in. Er volgt nog een corner, genomen door Thijmen. Marijn weet een schot op doel te richten, helaas tegen de paal. Opnieuw een corner genomen door Thijmen. Gevolgd door ingooi door Daan. Er volgt nog een aanval van de Beemster met een schot op doel, maar deze wordt super goed gehouden door onze keeper Youri, Dylan, Daan, Dees en Marijn hebben goed hun best gedaan om de tegenpartij te hinderen.
Goed gedaan jongens en scheidsrechter bedankt voor het fluiten van de wedstrijd!
De eindstand van de wedstrijd is 6-3.